06 iulie 2023, 14:30 Sport views 1485
Sheriff, premiată pentru titlul de campioană a Moldovei
06 iulie 2023, 14:30 Sport views 1485

Sheriff, premiată pentru titlul de campioană a Moldovei

Echipa Sheriff Tiraspol a fost premiată pentru cîștigarea campionatului Moldovei, Super Liga, ediția 2022/23.

Medaliile de aur și Cupa au fost înmînate jucătorilor, staffului tehnic şi conducătorilor formației de către vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu, și directorul competiții FMF, Petru Soltanici.

Ceremonia de premiere a avut loc pe 4 iulie, la stadionul Sheriff, înainte de meciul amical cu Milsami Orhei, transmite Noi.md.

Formația tiraspoleană a terminat prima fază a Super Ligii pe primul loc, cu 33 de puncte. În faza secundă, formația antrenată de Roberto Bordin din nou s-a clasat pe primul loc, cu 24 de puncte, cu 3 mai multe decît echipa clasată pe locul 2, Petrocub.

FC Sheriff a cucerit titlul de campioană națională pentru a 21-a oară. În palmaresul echipei din Tiraspol mai sînt 12 Cupe și 7 Supercupe ale Moldovei, fiind astfel cel mai titrat club din Republica Moldova. Tiraspolenii urmează să reprezinte Moldova în preliminariile Ligii Campionilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , campion , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
104 locuitori

Vesioloe este un sat din cadrul comunei Șipca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vesioloe alcătuia 104 oameni în anul 2000. Satul Vesioloe a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.