11 iulie 2013, 16:07 Sport views 3757
11 iulie 2013, 16:07 Sport views 3757

Membrii Mișcării Voievod și YMCA Moldova, parteneri la Festivalul YMCA la Praga


Foto: ymca.com

În perioada 4-10 august 2013 YMCA EUROPE organizează a treia ediție a festivalului YMCA la Praga, unde se desfășoară mai multe evenimente pentru tineri, precum work-shop, seminare, muzică. La fel ca și acum 5 ani, circa 40 de tineri din cadrul Mişcării de Tineret “Voievod”, dar și din cadrul Asociaţiei Obştești Alianţa Naţională YMCA din Republica Moldova, vor participa în calitate de voluntari la organizarea festivalului împreună cu tineri din alte țări. Acum cinci ani, cînd tinerii din Republica Moldova au contribuit la organizarea Festivalului, au ocupat locul 1, fiind apreciați drept cei mai buni organizatori. Mișcarea de Tineret  “Voievod” este o organizație care participă la organizarea mai multor manifestații care se desfășoară în Republica Moldova, dar și de peste hotarele țării.

Astfel, cei 40 de voluntari care pleacă la Praga pe 23 iulie intenționează și de această dată să contribuie la buna desfășurare a evenimentului prin asigurarea unei organizări bune.

YMCA a fost creată în 1844 ca un suport pentru tinerii muncitori britanici care veneau din mediul rural în capitală pentru a găsi locuri de muncă. În momentul de față, YMCA este consultant permanent al Națiunilor Unite în probleme de tineret, numărînd în întreaga lume peste 8 milioane de membrii activi.

YMCA promovează valorile creștine în rîndul tuturor persoanelor, indiferent de religie, etnie, gen sau statut social.

Cuvinte cheie:

sport , Festival , Cehia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
2907 locuitori

Prajila este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Antonovca, Frunzești, Prajila și Mihailovca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2907 oameni. Satul Prajila a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.