18 decembrie 2015, 11:47 Sănătate views 6557
Acţiune de caritate organizată de Liceul „Mihail Sadoveanu”
18 decembrie 2015, 11:47 Sănătate views 6557

Acţiune de caritate organizată de Liceul „Mihail Sadoveanu”

Paste, aţă, furculiţe din plastic şi reviste vechi, toate acestea pot fi transformate într-un pom de Crăciun. În pragul sărbătorilor de iarnă, elevii de la Liceul „Mihail Sadoveanu" au confecţionat peste o sută de brazi. Cele mai reuşite lucrări vor fi dăruite copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic din capitală.

Cuprinşi de febra sărbătorilor de iarnă, elevii de la Liceul „Mihail Sadoveanu" au dat frâu liber imaginaţiei şi s-au întrecut la confecţionat brazi. Instituţia de învăţământ s-a transformat într-o adevărată pepinieră, unde fiecare pom prinde viaţă în mâinile copiilor.

Fiind mari amatori de dulciuri, copii nu au ezitat să confecţioneze brazi din bomboane şi ciocolate. Ei spun însă că cel mai dificil nu este realizarea lucrărilor, dar menţinerea acestora în siguranţă.

Copiii au confecţionat brazi din materiale mai puţin obişnuite, cum ar fi pastele, şerveţele, păharele şi furculiţe din plastic.

Săptămâna viitoare, profesorii vor avea misiunea să selecteze cele mai creative lucrări, care urmează să fie dăruite copiilor bolnavi de cancer.

Acţiunea caritabilă este organizată în Liceu pentru al doilea an consecutiv.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

liceu , caritate , copii , cancer , boala , Crăciunul , acțiunea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.