20 martie 2020, 17:30 Sănătate views 3152
Important: Cei care nu au poliță medicală vor fi tratați gratuit în caz de infectare cu Covid-19
20 martie 2020, 17:30 Sănătate views 3152

Important: Cei care nu au poliță medicală vor fi tratați gratuit în caz de infectare cu Covid-19

Persoanele care nu sînt asigurate medical vor beneficia de tratament în cazul unei infectări cu Covid-19, a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Situații Excepționale.

„Mai multe decizii luate pentru activitățile CNAM-ului și finanțării din resurele bugetare a procurării de medicamente, dispozitive medicale, și tot ce trebuie pentru activitatea normală dar și pentru deservirea cetățenilor care se adreseză în punctele medicale și manifestă simptome de coronavirus. sînt multe persoane care nu sînt asigurate, nu au polițe, prin decizia de astăzi, toti vor beneficia de tratament, notează unimedia.info.

Numărul persoanelor testate pozitiv la coronavirus a crescut rapid în Republica Moldova. Numai ieri, 19 martie, au fost confirmate 13 cazuri, actualmente fiind înregistrate 49 de cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană a fost vindecată, iar o altă persoană a decedat.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , polita de asigurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
936 locuitori

Enichioi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Enichioi, Floricica, Bobocica, Ţolica. Satul Enichioi este situat pe Valea Enichioiului, la distanța de 37 km de oraşul Cantemir şi la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 936 locuitori. Satul Enichioi a fost atestat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.