20 march 2020, 17:30 Health views 3169
Important: Cei care nu au poliță medicală vor fi tratați gratuit în caz de infectare cu Covid-19
20 march 2020, 17:30 Health views 3169

Important: Cei care nu au poliță medicală vor fi tratați gratuit în caz de infectare cu Covid-19

Persoanele care nu sînt asigurate medical vor beneficia de tratament în cazul unei infectări cu Covid-19, a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Situații Excepționale.

„Mai multe decizii luate pentru activitățile CNAM-ului și finanțării din resurele bugetare a procurării de medicamente, dispozitive medicale, și tot ce trebuie pentru activitatea normală dar și pentru deservirea cetățenilor care se adreseză în punctele medicale și manifestă simptome de coronavirus. sînt multe persoane care nu sînt asigurate, nu au polițe, prin decizia de astăzi, toti vor beneficia de tratament, notează unimedia.info.

Numărul persoanelor testate pozitiv la coronavirus a crescut rapid în Republica Moldova. Numai ieri, 19 martie, au fost confirmate 13 cazuri, actualmente fiind înregistrate 49 de cazuri cu Covid-19, dintre care o persoană a fost vindecată, iar o altă persoană a decedat.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.