Mergi spre compartimentul: Literatura
24 decembrie 2016, 15:15 Literatura views 6152
„Sofia Păpădia” – cartea care a venit să inspire copiii la fapte bune! (Foto)
24 decembrie 2016, 15:15 Literatura views 6152

„Sofia Păpădia” – cartea care a venit să inspire copiii la fapte bune! (Foto)

Stela Popa a împărțit autografe tuturor copilașilor care au venit la lansarea cărții „Sofia Păpădia", însetați fiind de o nouă poveste care să le lumineze serile. Mai multe artiste au venit la lansare însoțite de fetițele lor, unele chiar cu numele Sofia: Cristina Scarlat, Nona Marian, Nelly Ciobanu, Oxana Gonța, Aura și altele.

Copiii prezenți la eveniment au avut parte de distracții organizate de clovni, colinde de Crăciun, dar și o scenetă în baza cărții pe care au pregătit-o elevi iceului „Orizont".

„Sînt extraordinar de fericită să ve preezint sursa de inspirație a acestei povești, a treia din seria „Povești pentru Dănuț" – este Sofia, fetița bunei mele prietene Oxana Guțu, care m-a întrebat de ce fetița desenată de pitorița Stela Popa-Damascim are părul atît de blod? Ea a fost imboldul, iar fericirea mea va fi ca orice copil din această țară să aibă parte de „Sofia Păpădia" în bblioteca sa", a spus Stela Popa.

„Eu și Sofia ne bucurăm foarte mult că Stela ne-a oferit un motiv frumos ca să stăm încă o dată împreună la lectură. Iar eu abia aștept momentul cînd micuța mea Sofia va lectura singură această poveste", a spus interpreta Cristina Scarlat.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

copii , carte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
224 locuitori

Grimeşti este un sat din cadrul comunei Bogdăneşti, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 224 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grimeşti, cu numele Grămeşti, din ţinutul Hotin, datează din aprilie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.