13 februarie 2015, 11:04 Video views 47919
Moldovenii zîmbesc: Moment penibil pentru Vladimir Putin (VIDEO)
13 februarie 2015, 11:04 Video views 47919

Moldovenii zîmbesc: Moment penibil pentru Vladimir Putin (VIDEO)

Miercuri, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a avut parte de un moment mai puţin plăcut, la Minsk, înaintea începerii negocierilor privind conflictul din Ucraina. Când a vrut să se aşeze, preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, i-a tras lui Putin scaunul. După două tentative nereuşite, preşedintele rus a renunţat să se mai aşeze.

Materialul video a fost publicat pe YouTube şi a strâns aproape 30.000 de vizualizări.

Ieri, Vladimir Putin, a anunțat că s-a ajuns la un acord cu privire la încetarea focului în Ucraina cu începere din 15 februarie, de la miezul nopții (14 februarie, 21:00 GMT).

"Am reușit să ajungem la un acord în (chestiunile) esențiale", a declarat Putin, potrivit AFP.

Liderul de la Kremlin a precizat că s-a ajuns la un acord și în privința retragerii armamentului greu. Totodată, Putin a afirmat că Ucraina ar trebui să reformeze Constituția în sensul respectării drepturilor cetățenilor din estul Ucrainei.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

umor , Vladimir Putin , Belarus , negociere , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
163 locuitori

Zăicanii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Zăicanii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.