Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 februarie 2018, 12:11 Eticheta în timpul mesei views 9331
Două rute școlare din Ialoveni au fost suspendate
28 februarie 2018, 12:11 Eticheta în timpul mesei views 9331

Două rute școlare din Ialoveni au fost suspendate

UPDATE: Ministerul Educației informează că două rute școlare din raionul Ialoveni au fost suspendate azi din cauza defecţiunii unei unităţi de transport. Este vorba despre rutele s. Homuteanovca – s. Misovca și s. Alexandrovca – s. Misovca. Astfel, nu au fost transportaţi la şcoala de circumscripţie 24 elevi.

Astăzi toate școlie din teritoriu activează în regim normal, iar problemele de ieri legate de transportarea elevilor la instituțiile de învățămînt au fost remediate, informează serviciul de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că, ieri, 201 elevi nu au putut ajunge la ore din cauza drumurilor înzăpezite și a defectării autobuzelor școlare.

Problemele s-au atestat în centrul și sudul țării în raioane precum Cahul, Taraclia, Orhei, Ungheni, Hîncești ș.a.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

autobuz , elevi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
618 locuitori

Crasnîi Vinogradari este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Afanasievca, Calinovca, Crasnîi Vinogradari, Lunga Nouă și Alexandrovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Vinogradari alcătuia 618 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Vinogradari a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.