Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 aprilie 2013, 11:39 Meşteşuguri populare views 32426
02 aprilie 2013, 11:39 Meşteşuguri populare views 32426

Alertă cu BOMBĂ la Primăria Chişinău

Alertă cu bombă la Primăria Capitalel. Potrivit poliţiei, un bărbat a anunţat prin telefon că va detona un obiect explozibil. Persoana care a telefonat la poliţie a spus că este veteran de război.

"Bărbatul a declarat că deja a detonat explozibilul, acesta a fost mesajul persoanei care a sunat. Poliţia intervine în asemenea cazuri imediat", a menţionat şeful serviciului de presă al Direcţiei Poliţie Chişinău, Adrian Jovmir.

Potrivit lui Jovmir, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul care a recurs la o asemenea acţiune riscă pînă la doi ani de închisoare sau amendă.

La faţa locului au sosit mai mulţi poliţişti. Aleşii locali, care se află în şedinţa CMC, se pare că nu au fost panicaţi şi spun ei că nu vor părăsi clădirea, deoarece pe agenda zilei figurează proiecte importante de dezbătut.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , bomba , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1492
Populația:
476 locuitori

Bursuc este un sat din cadrul comunei Japca, raionul Floreşti. Localitatea se află la o distanţă de 70 km de oraşul Florești şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1492.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.