04 february 2013, 11:39 Folk crafts views 32432
04 february 2013, 11:39 Folk crafts views 32432

Alertă cu BOMBĂ la Primăria Chişinău

Alertă cu bombă la Primăria Capitalel. Potrivit poliţiei, un bărbat a anunţat prin telefon că va detona un obiect explozibil. Persoana care a telefonat la poliţie a spus că este veteran de război.

"Bărbatul a declarat că deja a detonat explozibilul, acesta a fost mesajul persoanei care a sunat. Poliţia intervine în asemenea cazuri imediat", a menţionat şeful serviciului de presă al Direcţiei Poliţie Chişinău, Adrian Jovmir.

Potrivit lui Jovmir, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul care a recurs la o asemenea acţiune riscă pînă la doi ani de închisoare sau amendă.

La faţa locului au sosit mai mulţi poliţişti. Aleşii locali, care se află în şedinţa CMC, se pare că nu au fost panicaţi şi spun ei că nu vor părăsi clădirea, deoarece pe agenda zilei figurează proiecte importante de dezbătut.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

Chisinau , bomba , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1440 locuitori

Lipoveni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Munteni, Schinoşica și Lipoveni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1440 de oameni. Satul Lipoveni a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.