Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 noiembrie 2020, 11:35 Muzica clasica views 3326
Stare de urgență pe teritoriul municipiului Bălți
29 noiembrie 2020, 11:35 Muzica clasica views 3326

Stare de urgență pe teritoriul municipiului Bălți

Autoritățile locale din municipiul Bălți au operat o serie de modificări la regulamentul privind măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 aplicabile pe teritoriul municipiului, în contextul instituirii stării de urgență în sănătate.

Potrivit unei decizii, adoptată ieri de Comisia Municipală Extraordinară de Sănătate Publică, pe teritoriul municipiului va fi obligatorie termometria la intrarea în toate spațiile comerciale, iar în supermarketurile cu o suprafață mai mare de 200 de metri pătrați vor funcționa permanent toate casele de marcat.

De asemenea CNESP a sugerat managerilor instituțiilor de învățământ general să permită organizarea și desfășurarea activităților tematice curriculare în ajunul sărbătorilor de iarnă, cu respectarea obligatorie a regulilor antiepidemice.

Totodată, se va admite organizarea și desfășurarea evenimentelor/acțiunilor culturale în aer liber și în incinta instituțiilor de cultură cu respectarea măsurilor de sănătate publică.

Sursa: radiochisinau.md

Cuvinte cheie:

Balti , stare de urgență , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
1328 locuitori

Alexăndreni este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 5 km de oraşul Edineţ, la 14 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1328 de locuitori. Satul Alexăndreni este atestat documentar în anul 1855.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.