Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 august 2014, 09:28 views 11654
La Chişinău a fost inaugurat Tîrgul şcolar School Fair 2014
Foto: moldpres.md
16 august 2014, 09:28 views 11654

La Chişinău a fost inaugurat Tîrgul şcolar School Fair 2014

Peste 100 dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori din Republica Moldova şi-au prezentat astăzi ofertele la Tîrgul şcolar de mărfuri şi produse School Fair, ediţia a II-a, informează MOLDPRES.

Iarmarocul, organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii "Moldexpo" cu susţinerea Ministerului Economiei, se va desfăşura în perioada 15-31 august.

Arcadie Andronic, director general de la Moldexpo, a declarat că School Fair reprezintă cel mai important tîrg şcolar din Chişinău, cu o ofertă de produse dintre cele mai complete şi diversificate.

"Vizitatorii vor găsi tot necesarul pentru un nou an de învăţămînt – rechizite şcolare şi uniforme, încălţăminte clasică şi de sport, manuale şi calculatoare, rucsacuri şi ghiozdane etc.", a remarcat sursa citată.

Preşedintele Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară Alexandra Can a menţionat că mărfurile expuse la acest tîrg sînt de o calitate înaltă şi au preţuri accesibile pentru toate categoriile sociale.

Cumpărătorii vor putea vizita zilnic tîrgul şcolar între orele 10.00 – 19.00.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

tirg , scoala , Moldexpo , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1746
Populația:
1504 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Ciuhur, la o distanţă de 18 km de orașul Edineț și la 12 km de stația de cale ferată Brătușeni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1504 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1746.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.