Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 octombrie 2014, 15:28 views 9870
Cînd va începe livrarea căldurii în apartamentele chișinăuienilor
Foto: protv.md
20 octombrie 2014, 15:28 views 9870

Cînd va începe livrarea căldurii în apartamentele chișinăuienilor

De mîine, 21 octombrie, căldura va începe să fie furnizată în apartamentele din Chişinău. Primarul Dorin Chirtoacă a dispus ca "Termocom" să demareze procesul de conectare a blocurilor locative, şcolilor şi grădiniţelor.

În privinţa instuţiilor preşcolare, primarul general a sugerat ca acestea să fie conectate după vacanţa de toamnă care se va încheia la 2 noiembrie.

Totodată, Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de cererea companiei ruseşti "Gazprom" de a percepe în avans plăţile pentru gaz de la termocentrale. "Ştiu că Rusia a decis că Ucraina trebuie să plătească în avans pentru gaz. Am trecut şi noi la pachet sub această decizie? Poate să ne vindem şi ca robi în avans", a comentat primarul.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci brusc de vineri, cînd se vor înregistra doar cinci grade la amiază.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populaţia:
8 locuitori

Nistreni este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Nistreni este situat la o distanță de 45 km de oraşul Rezina şi la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Nistreni a fost întemeiat în anii 60 ai secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.