Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 noiembrie 2014, 10:08 views 9269
Sediul Primăriei Chişinău a fost ocupat abuziv
Foto: ipn.md
05 noiembrie 2014, 10:08 views 9269

Sediul Primăriei Chişinău a fost ocupat abuziv

Primăria municipiului Chişinău a depus plîngeri la Procuratura Generală şi Ministerul Afacerilor Interne, în legătură cu acţiunile unui grup de persoane care a pătruns cu forţa în cadrul instituţiei, luni, 3 noiembrie, în timpul şedinţei operative, şi pînă la acestă oră rămîne în sala de şedinţe a Consiliului municipal Chişinău, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, prin acţiunile lor, aceste persoane au blocat activitatea autorităţilor publice locale. În demersul adresat organelor de drept, Primăria solicită întreprinderea acţiunilor ce se impun pentru a restabili ordinea şi modul legal de funcţionare a instituţiei.

Luni, 3 noiembrie, mai mulţi veterani, membri ai asociaţiei obşteşti „Mişcarea Refugiaţilor Transnistreni", au pichetat sediul Primăriei, apoi au intrat cu forţa în sala de şedinţe, blocînd activitatea şefilor de direcţii. Veteranii sunt nemulţumiţi că nu pot privatiza locuinţele pe care le-au obţinut de la stat.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

primaria , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
1077 locuitori

Petreni este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petreni și Popeștii Noi. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Drochia și la 165 km de Chișinău La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1077 de oameni. Satul Petreni a fost menționat documentar în anul 1597.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.