Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 mai 2015, 10:02 views 7450
Şoferii microbuzelor de pe linia 115 au intrat în grevă
19 mai 2015, 10:02 views 7450

Şoferii microbuzelor de pe linia 115 au intrat în grevă

Au aşteptat minute în şir microbuzele de pe linia 115. Pasagerii nu s-au putut deplasa pe parcursul întregii zile din cauza protestului şoferilor, care sunt nemulţumiţi de decizia administratorului de a transfera mai multe maşini pe linia 111. Şoferii spun că suportă pierderi financiare, relatează Mesager.

Toţi şoferii de pe cursa 115 s-au solidarizat şi nu au ieşit pe traseu. Ei spun că nu vor schimba traseul, pentru că microbuzul 111 este solicitat de mai puţini pasageri şi ei nu-şi acoperă cheltuielile.

Protestatarii au mai spus că situaţia critică a apărut pentru că mai mulţi şoferi de pe ruta 111 au plecat, deoarece nu este flux de pasageri şi ei sunt în pierdere.

Oamenii au păreri împărțite. Mulţi pasageri şi-au schimbat traseul, folosind două transporturi, alţii spun că sunt solidari cu şoferii, pentru că numai aşa îşi pot face dreptate.

Responsabili de la Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei Chişinău nu au comentat deocamdată situaţia.

Şoferii de pe ruta 115 afirmă că nici mâine nu vor ieşi pe traseu, vor aştepta până când cerinţele lor nu vor fi acceptate.

Sursa: www.trm.md

Cuvinte cheie:

microbuz , Chisinau , greva , transport public

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
2003 locuitori

Caşunca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Caşunca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2003 oameni. Satul Caşunca a fost înființat în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.