Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 aprilie 2016, 16:30 views 7947
Concurs! Se caută „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău”
05 aprilie 2016, 16:30 views 7947

Concurs! Se caută „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău”

Primăria municipiului Chişinău anunță despre lansarea concursului municipal de salubrizare şi amenajare a teritoriului „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău" - ediția 2016.

Competiţia se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv și are scopul de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor capitalei şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului și susţinere a activităţilor practice de protecţie a mediului în cadrul tradiţionalelor campanii de salubrizare de primăvară.

La concurs pot participa locatarii care domiciliază într-un bloc de locuinţe, indiferent de forma de propritate şi de administrare, care are nu mai puţin de 30 de apartamente şi a fost construit până în anul 2007.

Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică drp@pmc.md, sau prin telefon – la pretura de sector. Termenul-limită de aplicare la concurs cu prezentarea de fotografii privind situația existentă este 22 aprilie 2016.

Aprecierea candidaților se va face conform următoarelor criterii:

# Amenajarea zonelor verzi cu gazoane – (1-3 puncte)

# Sădirea arborilor și arbuștilor decorativi – (1-3 puncte)

# Curățarea arborilor și arbuștilor existenți – (1-3 puncte)

# Amenajarea cu bănci și coșuri de gunoi – (1-3 puncte)

# Starea curățeniei în casele scărilor – (1-3 puncte)

# Starea curățeniei copertinelor – (1-3 puncte)

# Starea curățeniei platformelor /camerelor de colectare a deșeurilor menajere – (1-3 puncte)

Amintim că anul precedent curţile care au obţinut locul I au beneficiat de amenajarea terenului de joacă pentru copii în valoare de 100 mii lei, locul II – lucrări de amenajare în valoare de 75 mii lei, iar locul III – lucrări de amenajare a în valoare de 50 mii lei.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , concurs , curatenie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1942
Populația:
2 locuitori

Frumuşica Nouă este un sat din cadrul comunei Frumuşica, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2 oameni. Cătunul Frumuşica Nouă a fost înființat în anul 1942.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.