Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 aprilie 2016, 16:20 views 6336
Centrul de Ghidare în Carieră, lansat la Chişinău
06 aprilie 2016, 16:20 views 6336

Centrul de Ghidare în Carieră, lansat la Chişinău

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a inaugurat ieri Centrul de Ghidare în Carieră în municipiul Chişinău.

Beneficiarii Centrului, elevii, tinerii şi persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, vor putea să-şi pună în practică experienţa şi cunoştinţele în domeniile în care sunt calificaţi şi să-şi evalueze aptitudinile şi capacităţile profesionale.

Ultima actualizare a bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă arăta că la 22 martie erau disponibile peste 6700 de locuri de muncă, cu 1200 mai mult decât la începutul lunii februarie.

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru specialiştii din domeniul medico-sanitar, iar pe locul doi se situează contabilii şi specialiştii în economie. De asemenea, la mare căutare sunt poliţiştii, pedagogii şi inginerii.

Centrul de Ghidare în Carieră va fi deschis în sediul biroului local al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă din sectorul Botanica al capitalei.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , centru , carieră

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.