Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 august 2016, 15:00 views 6441
Primăria începe restituirea datoriilor (Video)
15 august 2016, 15:00 views 6441

Primăria începe restituirea datoriilor (Video)

După ce, o perioadă îndelungată de timp, Î.M. „Termoelectrica" anunța și cerea soluționarea problemei privind datoriile Primăriei municipiului Chișinău față de întreprindere, se pare că au fost auziți.

Astăzi, șefa Direcției finanțe, Veronica Herța, a anunțat că urmează să întoarcă o parte din datoriile acumulate, săptămîna curentă, transmite NOI.md.

Primăria municipiului Chișinău îi datorează Î. M. „Termoelectrica" 68 milioane lei, dintre care 50 milioane lei sînt pentru încălzire, iar 18 milioane – pentru compensațiile pentru încălzire, în formă nominativă.

Veronica Herța a declarat că o parte din aceste datorii, în sumă de 18,550 milioane lei, vor fi întoarse săptămîna aceasta.

Pe lîngă datoriile față de Î.M. „Termoelectrica", Primăria înregistrează datorii și față de instituțiile de învățămînt, însă nu se știe cînd vor fi alocați banii necesari pentru soluționarea acestei probleme.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

primaria , datorii , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
278 locuitori

Flutura este un sat din cadrul comunei Tîrşiţei, raionul Teleneşti. Localitatea Flutura se află la distanța de 45 km de orașul Telenești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 278 de oameni. Satul Flutura a fost atestat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.