Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 august 2016, 12:15 views 4310
De Ziua Independenței bulevardul Ștefan cel Mare va fi blocat întreaga zi
26 august 2016, 12:15 views 4310

De Ziua Independenței bulevardul Ștefan cel Mare va fi blocat întreaga zi

De Ziua Independenței proprietarii de automobile se pot aștepta la ambuteiaje pe drumurile din Chișinău.

Pe 27 august circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi suspendată, atît pentru transportul public, cît și pentru cel privat. De la ora 06:00 pînă la 13:00 va fi închisă porțiunea bulevardului dintre străzile și Ismail și Mihai Viteazul.

Iar după-amiază, artera principala a capitalei va fi blocată pe perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, între străzile A. Pușkin și Bănulescu-Bodoni.

Colaboratorii Inspectoratului Național de Patrulare îndeamnă cetățenii în această zi să opteze pentru transportul public. Iar acei care intenționează să călătorească cu mașina personală sînt rugați să respecte semnele de circulație temporare.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare pe s27 august pe străzile 31 august 1989, Mitropolitul Varlaam și A. Șciusev vor fi prevăzute locuri de parcare.

Toți acei care intenționează să ajungă în această zi în Piața Marii Adunări Naționale vor fi verificați de către polițiști. Este interzis să fie aduse în piață obiecte nepermise, cum ar fi alcoolul sau armele.

Pentru a fi asigurată ordinea publică de Ziua Independenței, vor fi implicați 6 mii de polițiști în întreaga țară. Potrivit șefului Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pînzari, organele de drept vor asigura menținerea ordinii publice în următoarele 5 zile libere.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

Ziua Independenței , Chisinau , drum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.