Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 octombrie 2016, 16:00 views 4926
Chișinău: continuă demontarea semnelor rutiere ilegale
27 octombrie 2016, 16:00 views 4926

Chișinău: continuă demontarea semnelor rutiere ilegale

Angajații Inspectoratul Național de Patrulare împreună cu lucrătorii Primăriei și cei ai Întreprinderii Exdrupo continuă demontarea indicatoarelor rutiere instalate, în mod ilegal, dar și a instalațiilor anti-parking.

Inspectorii au verificat străzile: Bulgară, București, I. Creangă, bulevardul Alba Iulia, strada Mitropolit Dosoftei. Astfel, în sectoarele Centru și Buiucani au fost demontate 19 semne de circulație, instalate în mod ilegal, 2 instalații anti-parking, precum și un panou publicitar.

Începînd cu data de 14 iulie 2016, Inspectoratul Național de Patrulare, împreună cu Primăria și Întreprinderea Exdrupo au verificat 93 de adrese, unde au demontat 138 de semne de circulație, instalate în mod ilegal, 171 de instalații anti-parking și 3 panouri publicitare.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare astfel de inspecții vor fi efectuate periodic pentru a demonta toate semnele instalate fără autorizația corespunzătoare.

Sursa: actualitati.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1122 locuitori

Hancăuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Hancăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 26 km de oraşul Edineţ, la 47 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 228 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1122 de oameni. Prima atestare documentară a așezării datează din anul 1429, cînd domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun dăruia lui Radu grămătic satul Ivancăuți (denumirea veche a satului Hancăuți.)

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.