Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 decembrie 2016, 16:30 views 5512
Primăria continuă să taie copaci (Foto)
09 decembrie 2016, 16:30 views 5512

Primăria continuă să taie copaci (Foto)

Primăria Municipiului Chişinău informează din nou că, pe 12 decembrie, în oraş se vor desfăşura lucrări de defrişare şi curăţare a arborilor.

Potrivit sursei, în special, serviciile municipale de profil vor curăţa şi defrişa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

Astfel, lucrări se vor desfăşura pe str. Pandurilor, în perimetrul străzilor N. Titulescu şi Zelinski, dar şi pe str. Alexe Mateevici, între străzile Tighina şi Vasile Alecsandri.

Potrivit sursei, lucrările de taiere şi curăţare a copacilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor , vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică pînă în luna aprilie. Asta în condițiile în care situația nu este așa cum o prezintă Primăria, iar foarte mulși copaci se află într-o stare bună , dar sînt taiați fără milă.

Dovada o vedeți în imaginile de mai jos.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , copac , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2950 locuitori

Vadul lui Isac este un sat şi comună din raionul Cahul. Vadul lui Isac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2950 de oameni. Satul Vadul lui Isac a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.