Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 februarie 2018, 10:28 views 12127
Primarul interimar al capitalei a numit mai mulți șefi
22 februarie 2018, 10:28 views 12127

Primarul interimar al capitalei a numit mai mulți șefi

Mai mulți șefi din cadrul primăriei capitalei au fost numiți ieri în funcție printr-o dispoziție semnată de edilul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu.

Potrivit Primăriei capitalei, este vorba de fostul comisar șef al poliției din Chișinău, Eugeniu Axentiev, care a fost numit în funcția de director al întreprinderii municipale "Regia Autosalubritate" și de fostul șef al Direcției Investigații și Securitate Internă a Ministerului Afacerilor Interne, Vladimir Maiduc, care va conduce Direcția Administrativă a primăriei capitalei.

Noul conducător de la "Regia Autosalubritate" a fost desemnat în funcţie pe o perioadă de doi ani. Potrivit Primăriei capitalei, fostul șef, Tudor Maniv, şi-a încetat activitatea în cadrul întreprinderii "Regia Autosalubritate" în legătură cu expirarea contractului de management.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvînt al Primăriei capitalei, Vadim Brânzaniuc, a specificat că „până la numirea lui Vladimir Maiduc în funcția de șef al Direcției Administrative postul era vacant".

Astăzi, Primăria capitalei a anunțat că directorul întreprinderii municipale „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi", Eliferii Haruţa, a depus cerere de demisie din funcţie. „Cererea a fost prezentată ieri, fiind invocate motive personale", a spus Brînzaniuc.

Sursa citată a precizat că noul șef al „Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi" urmează a fi numit printr-o dispoziție a primarului interimar al capitalei, fără a fi organizat un concurs public.

Eliferii Haruţa s-a aflat la şefia întreprinderii „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi" din iunie 2007.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

primaria , Silvia Radu

Comentarii

 (1)
  • #1 Istina Răspunde Citează selecţia
    Их всех  надо менять.  Они все ставленники  плохиша.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.