Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 decembrie 2020, 15:15 views 3289
Fără sărbători de Crăciun și Revelionat chiar și la locul de muncă (Doc)
22 decembrie 2020, 15:15 views 3289

Fără sărbători de Crăciun și Revelionat chiar și la locul de muncă (Doc)

După ce primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat luni, 21 decembrie, că în Capitală urmează să fie impuse restricții pentru perioada sărbătorilor de iarnă, menționînd că situația epidemiologică este gravă, marți, 22 decembrie, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a publicat o hotărîre în acest sens, scrie zdg.

Astfel, în perioada 22 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021 se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion în toate unitățile de alimentare publică, precum și în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. Concomitent se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile, alte genuri de divertisment în temeiul sărbătorilor de iarnă.

 

Sursa: zdg.md

Cuvinte cheie:

Anul Nou , Crăciunul , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.