22 december 2020, 15:15 views 3292
Fără sărbători de Crăciun și Revelionat chiar și la locul de muncă (Doc)
22 december 2020, 15:15 views 3292

Fără sărbători de Crăciun și Revelionat chiar și la locul de muncă (Doc)

După ce primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat luni, 21 decembrie, că în Capitală urmează să fie impuse restricții pentru perioada sărbătorilor de iarnă, menționînd că situația epidemiologică este gravă, marți, 22 decembrie, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a publicat o hotărîre în acest sens, scrie zdg.

Astfel, în perioada 22 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021 se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion în toate unitățile de alimentare publică, precum și în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. Concomitent se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile, alte genuri de divertisment în temeiul sărbătorilor de iarnă.

 

Source: zdg.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1676 locuitori

Tîrşiţei este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flutura și Tîrşiţei. Localitatea se află la distanţa de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Tîrșiței a fost menționat documentar în anul 1604 cu denumirea Tărceței.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.