Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 februarie 2022, 15:30 views 1478
Primăria Chișinău va oferi suport financiar unic polițiștilor din capitală
03 februarie 2022, 15:30 views 1478

Primăria Chișinău va oferi suport financiar unic polițiștilor din capitală

Primăria capitalei va oferi un suport financiar unic, în valoare de 1000 de lei, angajaților Direcției de poliție a municipiului Chişinău, transmite MOLDPRES.

Reprezentanți ai municipalității Chișinău s-au întîlnit ieri cu șeful-adjunctul al Direcției de poliție a municipiului Chişinău, comisar-șef Alexei Grosu, unde au discutat despre viitoarele acțiuni de întărire a securității și ordinii publice în capitală, dar și despre situația dificilă în care se află mai mulți polițiști ca urmare a majorării prețurilor la agentul termic și la alte servicii.

Primarul Ion Ceban a anunțat că a luat decizia de a oferi un suport financiar unic în valoare de o mie de lei angajaților din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chişinău.

În același timp, edilul a precizat că va solicita Consiliului Municipal aprobarea unui proiect de decizie referitor la cofinanțarea de către Primărie a salariilor angajaților poliției din Direcția de poliție a municipiului Chişinău.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

politia , primaria , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
4415 locuitori

Pepeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Romanovca, Pepeni, Răzălăi, Pepenii Noi. Satul Pepeni se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4415 oameni. Localitatea a fost menționată documentar în 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.