Galeria video

11 albume / fotografii
1
Ambasadorul unor întîmplări Ambasadorul unor întîmplări

A plecat la o vîrstă de începător pentru un mare artist, a fost un creator cu har, pe care l-a împărtășit celor din jur prin poezie, proză, prin film, prin felul său de a fi, pînă la urmă – cu astfel de cuvinte a fost omagiat scriitorul și cineastul Iacob Burghiu de către foști colegi, prieteni, rude și apropiați. Serata de omagiere a fost găzduită de Centrul Cultural „Odeon”

Iacob Burghiu: Venim și mîine pe aici? Iacob Burghiu: Venim și mîine pe aici?

Film documentar «Iacob BURGHIU: Venim și mîine pe aici?» realizat în anul 2006 de cineaștii Mihai Ștefan Poiată și Mircea Chistruga, producător general: Svetlana Burghiu.

1

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.