Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
30 martie 2015, 10:06 Natura şi turismul views 3245
Сum va fi vremea în Moldova
30 martie 2015, 10:06 Natura şi turismul views 3245

Сum va fi vremea în Moldova

În următoarele zile, vremea va continua să fie închisă şi mohorâtă, cu precipitaţii sub formă de ploaie. Meteorologii susţin că şi mercurul din termometre va începe să scadă, începând de marţi, 31 martie.

Astfel, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ploile vor continua pe întreg parcursul săptămânii. Luni, 30 martie, vom avea, pe timp de zi, maxime de +15 grade Celsius, mercurul din termometre va indica, pe timp de noapte, minime de +2 grade Celsius.

De marți, 31 martie, vremea începe să se răcească, iar joi, 2 aprilie, vom avea, pe timp de noapte, 0 grade Celsius. Pe timp de zi se vor înregistra maxime de +8 grade Celsius - +9 grade Celsius.

Sursa: www.trm.md

Cuvinte cheie:

vremea , ploi , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.