Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 noiembrie 2015, 16:16 Natura şi turismul views 7539
Moldova și România vor colabora în domeniul turismului
12 noiembrie 2015, 16:16 Natura şi turismul views 7539

Moldova și România vor colabora în domeniul turismului

Un nou acord e colaborare va fi semnat între Federaţia de Promovare a Turismului (FPTM) din Moldova şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România. Acţiunea va avea în cadrul participării Federaţiei moldoveneşti la Târgul de Turism al României desfăşurat în perioada 12-15 noiembrie la Bucureşti.

Obiectul acordului va consta în vederea susținerii reciproce a capacităților turistice și culturale din cele două țări. „Este necesară continuarea colaborării şi cooperării în vederea susţinerii reciproce a activităților întreprinse în anul precedent, în vederea promovării și valorificării capacităților turistice și culturale ale Republicii Moldova și României, prin organizarea de programe comune care să cuprindă destinaţii de pe ambele maluri ale Prutului, precum şi City Break-uri în oraşe cu potenţial", a menționat Alex Filipschi, preşedintele Federaţiei de Turism din Moldova.

Reamintim că informații exhaustive despre zonele geografice ale Moldovei, rezervațiileresursele acvaticeflora și fauna Moldoveiturismul în Moldova,localitățile Moldovei și diasporei pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL al proiectului moldovenii.md

 

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

acord , Moldova , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.