Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
31 mai 2016, 11:15 Turismul în Moldova views 11423
Vadul lui Vodă are un logo turistic nou
31 mai 2016, 11:15 Turismul în Moldova views 11423

Vadul lui Vodă are un logo turistic nou

A fost prezentat noul proiect pentru Vadul lui Vodă pentru a-l transforma într-o destinație turistică, atît internă cît și internațională. Cu această ocazie a fost prezentat și noul logo turistic.

„În acest an primăria a decis să stabilească un set de obiective strategice. În primul rînd – îmbunătățirea imaginii stațiunii Vadul lui Vodă, atragerea unui număr mai mare de turiști, crearea celor mai bune condiții pentru odihnă și staționare, majorarea activității comerciale în regiune, precum și majorarea nivelului de dezvoltare socio-educațională și culturală a turiștilor și populației locale" spune primarul orașului Vadul lui Vodă, Iurie Onofriiciuc.

Agenția de publicitate „Papa Print Agency" a acționat în calitate de partener al proiectului, care a propus un plan de dezvoltare a regiunii și a contribuit la implementarea strategiei.

„Lucrul asupra proiectului a început cu cel mai important element al fiecărui oraș-stațiune – elaborarea logo-ului turistic. Este necesar de a crea un brand memorabil." – a declarat în cadrul briefing-ului Stanislav Bradu, directorul creativ al agenției.

Dmitrii Galiliuk, directorul general al agenției, a afirmat că procesul de elaborare a logotipului treptat s-a transformat în proiectul „Valul Nou"

„Noi dorim să contribuim la dezvoltarea regiunii, să găsim noi oportunități și să elaborăm un format informativ și distractiv de odihnă pentru toți. Noi credem în faptul că stațiunea poate căpăta un nou val și din nou să devină cel mai îndrăgit loc de odihnă pentru locuitori" – a adăugat el.

Potrivit directorului general al agenției „Papa Print Agency", proiectul privește nu doar administrația regiunii, dar și pe noi înșine, modul în care ne odihnim și îi tratăm pe cei din jur. Rolul principal în formarea imaginii pozitive îl joacă nu funcționarii administrației, ci înșiși cei ce se odihnesc în orașul stațiune. Prin urmare, anume locuitorii și vizitatorii au puterea de a îmbunătăți imaginea și restabili curățenia în oraș.

„În timp de cîteva zile, noi vom publica programul evenimentelor, și îi invităm pe toți să se alăture nouă și să contribuie la proiectul „Valul nou" – a declarat directorul proiectului, Dmitrii.

Primarul orașului Vadul lui Vodă a apreciat munca depusă: „Trebuie de dezvoltat turismul intern, dat fiind faptul că mulți moldoveni pur și simplu nu își pot permite să călătorească în străinătate. Mai mult decît atît, cu ajutorul noului logou al stațiunii și a noii strategii, programul național pentru dezvoltarea zonei turistice a orașului va fi mult mai ușor de realizat.

Stațiunea Vadul lui Vodă trebuie să devină nu doar obiect de atracție pentru turismul intern, dar și unul de nivel internațional, aflîndu-se în același rînd cu alte atracții turistice ale Moldovei – Orheiul Vechi, Cetatea Soroca, Cricova.

Reamintim că informații exhaustive despre zonele geografice ale Moldovei, rezervațiileresursele acvaticeflora și fauna Moldoveiturismul în Moldovalocalitățile Moldovei și diasporei pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL al proiectului moldovenii.md.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

turism , logo , Vadul lui Vodă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4823 locuitori

Brătuşeni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Brătuşeni şi Brătuşenii Noi. Satul Brătuşeni este aşezat în regiune de colină, situat la o distanță de 12 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4823 de oameni. Satul Brătuşeni din ţinutul Hotin este atestat pentru prima dată într-un document din 1560, cînd Alexandru Lăpuşneanu dăruia satul lui Bratăş şi fraţilor săi, Ion şi Simca.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.