Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 iulie 2016, 16:30 Turismul în Moldova views 9981
Locuri pitoreşti nedescoperite ale Moldovei în cadrul unui maraton auto
14 iulie 2016, 16:30 Turismul în Moldova views 9981

Locuri pitoreşti nedescoperite ale Moldovei în cadrul unui maraton auto

12 călători s-au pornit cu automobilele într-un maraton prin Moldova, pentru a prezenta pe reţelele de socializare locuri pitoreşti necunoscute din ţară.

Potrivit agenţiei „INFOTAG", cu referire la Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova, scopul maratonului este de a descoperi atracţiile turistice necunoscute, începând de la cele mai populate sectoare ale oraşelor şi pînă la cele mai retrase locuri din Moldova.

Participanţii la maraton vor călători cu şase automobile în locuri necunoscute pentru majoritatea populaţiei, care nu sunt incluse în traseele turistice obişnuite şi care prezintă locurile pitoreşti şi neatinse ale Moldovei.

În cadrul maratonului participanţii vor publica fotografii profesionale, precum şi mii de fotografii de pe telefoanele mobile pe toată durata zilei. De asemenea, pe reţelele de socializare vor fi postate filmuleţe video şi călătorii vor putea fi urmăriţi on-line.

Participanţii se vor întrece în cîteva categorii de mînuire a automobilului. Maratonul a început joi, 14 iulie, la Chişinău şi va dura cinci zile. În total călătorii vor parcurge circa 1,4 mii de kilometri.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

atracții turistice , automobil , turism , loc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
1472 locuitori

Plop este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Plop este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 246 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1472 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1599.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.