Go to section: Nature and tourism
14 july 2016, 16:30 Tourism in Moldova views 9975
Locuri pitoreşti nedescoperite ale Moldovei în cadrul unui maraton auto
14 july 2016, 16:30 Tourism in Moldova views 9975

Locuri pitoreşti nedescoperite ale Moldovei în cadrul unui maraton auto

12 călători s-au pornit cu automobilele într-un maraton prin Moldova, pentru a prezenta pe reţelele de socializare locuri pitoreşti necunoscute din ţară.

Potrivit agenţiei „INFOTAG", cu referire la Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova, scopul maratonului este de a descoperi atracţiile turistice necunoscute, începând de la cele mai populate sectoare ale oraşelor şi pînă la cele mai retrase locuri din Moldova.

Participanţii la maraton vor călători cu şase automobile în locuri necunoscute pentru majoritatea populaţiei, care nu sunt incluse în traseele turistice obişnuite şi care prezintă locurile pitoreşti şi neatinse ale Moldovei.

În cadrul maratonului participanţii vor publica fotografii profesionale, precum şi mii de fotografii de pe telefoanele mobile pe toată durata zilei. De asemenea, pe reţelele de socializare vor fi postate filmuleţe video şi călătorii vor putea fi urmăriţi on-line.

Participanţii se vor întrece în cîteva categorii de mînuire a automobilului. Maratonul a început joi, 14 iulie, la Chişinău şi va dura cinci zile. În total călătorii vor parcurge circa 1,4 mii de kilometri.

Source: www.infotag.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
7006 locuitori

Cojuşna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Cojuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Strășeni și la 16 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7006 oameni. Satul Cojușna a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.