Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2017, 16:00 Diaspora moldovenească views 58374
Moldova la Academia Diplomatică a MAE al Rusiei (Foto)
27 noiembrie 2017, 16:00 Diaspora moldovenească views 58374

Moldova la Academia Diplomatică a MAE al Rusiei (Foto)

Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe (MAE) din Rusia a găzduit evenimentul solemn anual "Seara Prieteniei Popoarelor". La eveniment au participat studenți din țări străine, care au demonstrat cultura și tradițiile popoarelor lor. Studenții le-au prezentat oaspeților un program de concert variat, după care le-au oferit oaspeților feluri de mîncare din bucătăria națională.

Acest eveniment i-a reunit pe viitorii diplomați în numele obiectivelor comune ale cooperării fructuoase și reciproc avantajoase, dînd un nou impuls și punînd accentul pe vectorul interacțiunii interculturale dintre state.

Republica Moldova a fost reprezentată de studenții moldoveni, care își fac studiile la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe al Rusiei.

Cuvinte cheie:

Rusia , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1611
Populația:
6.855 mii locuitori

Teleneşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Teleneşti. Amplasat în partea centrală a republicii, pe malul drept al rîului Ciulucul Mic,  oraşul Teleneşti este situat la o distanţă de 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 6855 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii Teleneşti, datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.