09 martie 2016, 11:14 Realitatea moldovenească views 5048
Serviciile de livrare a cadourilor la domiciliu – tot mai solicitate de moldoveni
09 martie 2016, 11:14 Realitatea moldovenească views 5048

Serviciile de livrare a cadourilor la domiciliu – tot mai solicitate de moldoveni

De 8 martie mai mulţi bărbaţi au decis să-şi felicite femeile dragi într-un mod special. În această dimineaţă, mai multe doamne şi domnişoare au fost surprinse plăcut de către un curier, care le-a adus la uşă flori şi cadouri. Femeile s-au arătat încântate de gestul frumos, relatează Moldova 1.

Printre primele cliente ale curierilor a fost o domnişoară din capitală, care a fost surprinsă în timp ce se afla cu iubitul ei într-un local.

Reprezentanţii companiilor de livrare a cadourilor spun că, în această perioadă, cei care apelează la servicile lor sunt bărbaţii din Republica Moldova, dar şi cei de peste hotare care vor să-şi surprindă oamenii dragi.

Preţul cadourilor porneşte de la 150 de lei şi ajunge până la câteva mii de lei.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

cadouri , livrare , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9801 locuitori

Donduşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Donduşeni. Amplasat în vecinătatea căii ferate Bălţi-Ocniţa, oraşul Donduşeni este situat la 211 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9801 de locuitori. Apariţia oraşului Donduşeni este legată de construcţia căii ferate Bălţi-Ocniţa, finalizată în anul 1893. Odată cu începutul circulaţiei trenurilor pe calea ferată nou construită,  este înfiinţată staţia de cale ferată Donduşeni, pe lîngă care crescu o localitate, înregistrată în 1897 ca unitate administrativă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.