20 iunie 2019, 12:50 Realitatea moldovenească views 3043
Candu: În adresa lui Plahotniuc au venit mai multe amenințări
20 iunie 2019, 12:50 Realitatea moldovenească views 3043

Candu: În adresa lui Plahotniuc au venit mai multe amenințări

Vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu, anunță că în adresa liderului democraților, Vlad Plahotniuc, au venit mai multe amenințări din partea Federației Ruse.

Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă în cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la postul de televiziune TVR Moldova.

Întrebat de moderator cine l-ar fi amenințat pe Plahotniuc, fapt pentru care acesta a decis să părăsească țara în scopul securizării familiei sale, Candu a spus că este vorba despre mai multe instituții și servicii din partea Rusiei.

Potrivit lui Candu, pe parcursul ultimelor trei ani fosta guvernare a întreprins mai multe măsuri care nu i-au fost pe plac Rusiei, printre care declararea fostului vicepremier, Dmitri Rogozin, persona „non-grata", interzicerea intrării pe teritoriul Republicii Moldova a unor jurnaliști sau demnitari care nu și-au putut argumenta scopul vizitei etc.

Sursa: deschide.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.