20 june 2019, 12:50 Moldovan reality views 3050
Candu: În adresa lui Plahotniuc au venit mai multe amenințări
20 june 2019, 12:50 Moldovan reality views 3050

Candu: În adresa lui Plahotniuc au venit mai multe amenințări

Vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu, anunță că în adresa liderului democraților, Vlad Plahotniuc, au venit mai multe amenințări din partea Federației Ruse.

Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă în cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la postul de televiziune TVR Moldova.

Întrebat de moderator cine l-ar fi amenințat pe Plahotniuc, fapt pentru care acesta a decis să părăsească țara în scopul securizării familiei sale, Candu a spus că este vorba despre mai multe instituții și servicii din partea Rusiei.

Potrivit lui Candu, pe parcursul ultimelor trei ani fosta guvernare a întreprins mai multe măsuri care nu i-au fost pe plac Rusiei, printre care declararea fostului vicepremier, Dmitri Rogozin, persona „non-grata", interzicerea intrării pe teritoriul Republicii Moldova a unor jurnaliști sau demnitari care nu și-au putut argumenta scopul vizitei etc.

Source: deschide.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.