Mergi spre compartimentul: Muzica
11 decembrie 2015, 17:20 Muzica views 6034
„Bravissimo” la X Factor a emoționat juriul și publicul pînă la lacrimi (Video)
11 decembrie 2015, 17:20 Muzica views 6034

„Bravissimo” la X Factor a emoționat juriul și publicul pînă la lacrimi (Video)

Cei 9 membri ai trupei „Bravissimo" din Moldova reușesc cu fiecare apariție pe scenă să cucerească și mai mult publicul. Ultima performanță de la X Factor a emoționat publicul și juriul până la lacrimi.

Pentru că sunt talentați, succesul îi urmărește peste tot. Trupa autohtonă „Bravisimo" a mers mai departe în concursul de muzică X Factor România, iar la ultima apariție pe senă au impresionat prin evoluția lor.

„Sunt onorat să fiți în echipa mea", a mărturisit Horia, membrul al juriului.

Bărbații cu voci de aur au interpretat piesa „Say something" a artiștilor celebri A Great Big World și Christina Aguilera. La sfârșitul piesei, publicul și juriul s-au ridicat în picioare, aplaudându-i la unison.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

muzica , show , Romania , moldovenii , emotii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
4655 locuitori

Ţarigrad este un sat şi comună din raionul Drochia. Ţarigrad este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la 4 km de orașul Drochia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4655 de oameni. Satul Ţarigrad a fost atestat documentar pentru prima dată la 27 iulie 1795 sub denumirea de Corbu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.