08 noiembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3975
Horoscopul pentru 8 noiembrie 2016
08 noiembrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3975

Horoscopul pentru 8 noiembrie 2016

BERBEC

Ai nevoie doar de o scanteie noua care sa-ti reaprinda cheful si dorinta, si aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate. Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

TAUR

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

GEMENI

Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna. Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie. Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru. Nu te poti elibera de acest mediu si incepi sa gandesti la fel...

RAC

Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa. Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

LEU

Oricat ai incerca sa fii impartial si obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atata sa fii echidistant. Fii tu insuti, asa cum esti, fara a te scuza mereu, fara a-ti explica reactiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar daca tu consideri ca ai fost corect cu cineva, acela tot va gasi nod in papura si te va acuza de cine stie ce gest nepotrivit. Totusi poti incerca sa repari o veche greseala din trecut la care ti-ai dat si tu seama, intre timp, ca ai cam exagerat, pentru ca de data aceasta ai putea drege mult mai usor busuiocul decat atunci cand ai comis-o.

FECIOARĂ

A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata. Cel mai greu moment este acesta de a pune in balanta argumentele pentru a te decide totusi la una din caile propuse.

BALANȚĂ

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si a colabora, primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupati de propriile lor probleme ca sa te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinta ta de a le fi de ajutor, la nevoie, si il iau pe nu in brate la orice propunere care vine din afara. Mai bine iti vezi de ale tale, fara a insista atat de mult sa participi la discutii sau sa legi prietenii. In loc de gesturi de prietenie, primesti semnale ostile de respingere.

SCORPION

Gluma unui amic nimereste ca nuca in perete si te deranjeaza enorm. Reactionezi dur la ceea ce spune si culmea, tot el se supara, pentru ca el considera ca a facut o poanta buna. Spune-i ce anume te-a deranjat, ca sa nu ramana cu ideea ca tu ai gresit in felul in care i-ai dat replica. Daca i-ai raspunde cu aceeasi moneda, ai descoperi ca se imbufneaza imediat, semn ca intr-adevar a folosit o metoda nepotrivita, fara sa se gandeasca la consecinte. Unele glume nu sunt binevenite chiar in orice moment.

SĂGETĂTOR

Apreciezi mult prezenta celui drag in viata ta, pentru ca, de cand il cunosti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fara margini si sentimente profunde, pentru ca datorita lui ai cunoscut iubirea adevarata. Azi totul pare mai frumos in cuplu, schimbul de emotii este la cote maxime, si, daca inca nu ai pe cineva la suflet, poti descoperi in preajma o persoanp care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te rasfata cu daruri si gesturi de iubire, deci... cum sa nu-l iubesti?

CAPRICORN

Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta in ceea ce vrei sa construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai.

VĂRSĂTOR

Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

PEȘTI

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.