21 ianuarie 2013, 09:44 Caleidoscop views 8711
21 ianuarie 2013, 09:44 Caleidoscop views 8711

Horoscopul pentru 21 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

PEŞTI: Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile ilegale, pentru că riscaţi să aveţi probleme.

BERBEC: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, deoarece vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

TAUR: Dimineaţa sînteţi confuz. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Nu încercaţi sa-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză cumpărînd ceva de valoare. Înainte de a cheltui banii, încercaţi să discutaţi.

GEMENI: Deşi vă simţiţi în formă, totuşi s-ar putea să descoperiţi că nu vă reuşeşte mai nimic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

RAC: Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vîrstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

LEU: Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Nu vă implicaţi în discuţiile celor din jur, pentru că riscaţi să aveţi discuţii.

FECIOARĂ: În prima parte a zilei sînteţi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sînt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi, atunci nu staţi pe gînduri!

BALANŢĂ: Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă rabdare şi să munciţi mai ordonat.

SCORPION: Dimineaţă sînteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiti cît mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi!

SĂGETĂTOR: Nu este o zi potrivită pentru întîlnirile cu prietenii sau pentru afaceri. Sînteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amînaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate.

CAPRICORN: Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
932 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.