21 january 2013, 09:44 Kaleidoscope views 8717
21 january 2013, 09:44 Kaleidoscope views 8717

Horoscopul pentru 21 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

PEŞTI: Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile ilegale, pentru că riscaţi să aveţi probleme.

BERBEC: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, deoarece vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

TAUR: Dimineaţa sînteţi confuz. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Nu încercaţi sa-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză cumpărînd ceva de valoare. Înainte de a cheltui banii, încercaţi să discutaţi.

GEMENI: Deşi vă simţiţi în formă, totuşi s-ar putea să descoperiţi că nu vă reuşeşte mai nimic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

RAC: Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vîrstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

LEU: Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Nu vă implicaţi în discuţiile celor din jur, pentru că riscaţi să aveţi discuţii.

FECIOARĂ: În prima parte a zilei sînteţi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sînt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi, atunci nu staţi pe gînduri!

BALANŢĂ: Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă rabdare şi să munciţi mai ordonat.

SCORPION: Dimineaţă sînteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiti cît mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi!

SĂGETĂTOR: Nu este o zi potrivită pentru întîlnirile cu prietenii sau pentru afaceri. Sînteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amînaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate.

CAPRICORN: Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

 

Sursa: publika.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1720 locuitori

Ucrainca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ucrainca și Zviozdocica. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 104 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1720 de oameni. Satul Ucrainca a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.