16 aprilie 2014, 15:22 Sport views 9045
Aur pentru Moldova la turneele internaţionale de lupte de la Bucureşti
Foto: trm.md
16 aprilie 2014, 15:22 Sport views 9045

Aur pentru Moldova la turneele internaţionale de lupte de la Bucureşti

Opt medalii de aur pentru Moldova. Luptătorii Ştefan Rusu şi Ioan Popovici au făcut senzaţie la prestigiosul Turneu Internaţional din Bucureşti. O victorie frumoasă a obţinut şi Daniel Cataraga.

Se pare că, succesul lui Victor Ciobanu, clasat pe locul doi la Europene, i-a încurajat pe juniorii pasionați de luptele greco-romane.

Daniel Cataraga a cucerit medalia de aur la Turneul din capitala României, obținînd victorii concludente la categoria 66 de kilograme. Visul elevului de la Liceul Sportiv Municipal din Chișinău este legat de participarea sa la două competiții importante din actualul sezon.

„Visul meu pentru acest sezon constituie cucerirea medaliilor de aur la apropiatele campionate europene și mondiale pentru juniori", a declarat Daniel Cataraga.

Luptătorii moldoveni au mai fost declarați campioni la alte șapte categorii de greutate, fapt care a asigurat delegației Moldovei două cupe în clasamentul pe națiuni din cele 24 de state, prezente la întrecerile de la București.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

lupta , Romania , turneu , medalie , aur , sport , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
890 locuitori

Steţcani este un sat din cadrul comunei Micleşti, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 35 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 890 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1679.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.