16 april 2014, 15:22 Sport views 9046
Aur pentru Moldova la turneele internaţionale de lupte de la Bucureşti
Photo: trm.md
16 april 2014, 15:22 Sport views 9046

Aur pentru Moldova la turneele internaţionale de lupte de la Bucureşti

Opt medalii de aur pentru Moldova. Luptătorii Ştefan Rusu şi Ioan Popovici au făcut senzaţie la prestigiosul Turneu Internaţional din Bucureşti. O victorie frumoasă a obţinut şi Daniel Cataraga.

Se pare că, succesul lui Victor Ciobanu, clasat pe locul doi la Europene, i-a încurajat pe juniorii pasionați de luptele greco-romane.

Daniel Cataraga a cucerit medalia de aur la Turneul din capitala României, obținînd victorii concludente la categoria 66 de kilograme. Visul elevului de la Liceul Sportiv Municipal din Chișinău este legat de participarea sa la două competiții importante din actualul sezon.

„Visul meu pentru acest sezon constituie cucerirea medaliilor de aur la apropiatele campionate europene și mondiale pentru juniori", a declarat Daniel Cataraga.

Luptătorii moldoveni au mai fost declarați campioni la alte șapte categorii de greutate, fapt care a asigurat delegației Moldovei două cupe în clasamentul pe națiuni din cele 24 de state, prezente la întrecerile de la București.

Source: trm.md

Keywords:

lupta , Romania , turneu , medalie , aur , sport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
2461 locuitori

Copăceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gavrilovca, Vladimireuca, Petrovca, Evghenievca, Antonovca și Copăceni. Localitatea este aşezată pe cursul de sus al rîuleţului Ciulucul Mare, la distanța de 7 km de oraşul Sîngerei și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2461 de oameni. Satul Copăceni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.