14 aprilie 2015, 10:56 Sport views 7017
Сu cine se va confrunta Naţionala feminină de tenis la Fed Cup
14 aprilie 2015, 10:56 Sport views 7017

Сu cine se va confrunta Naţionala feminină de tenis la Fed Cup

Selecţionata feminină de tenis a Moldovei şi-a aflat adversarele din cadrul grupei a treia valorice a zonei euro-africane la Fed Cup. Moldova va juca în grupa D, alături de Namibia, Macedonia şi Mozambique, transmite IPN.

Învingătoarea grupei va mai avea de susţinut un meci în Macedonia, urmând să întâlnească câştigătoarea grupei A, din care fac parte Lituania, Cipru şi Islanda. Din cele 13 ţări doar două vor obţine calificarea în grupa a doua valorică a zonei euro-africane la Fed Cup. Moldova va susţine primul meci marţi, 14 aprilie, împotriva naţionalei din Mozambique.

Selecţionata Moldovei a plecat la competiţie în următoarea componenţă: Anastasia Vdovenco, Daniela Ciobanu, Alexandra Perper şi Iulia Helbet. Căpitanul echipei este chiar preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber. „Tragerea la sorţi o considerăm a fi una satisfăcătoare, însă dat fiind faptul că vorbim totuşi despre sport, înţelegem bine că competiţia va fi dificilă. Cu siguranţă, vom lupta pentru fiecare punct", a declarat pentru IPN căpitanul echipei, Marina Tauber.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , tenis , femei , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.