16 august 2013, 11:49 Sănătate views 15423
16 august 2013, 11:49 Sănătate views 15423

Medicii australieni declară: Am învins CANCERUL!


Foto: incomemagazine.ro

Aceasta declaratie senzationala apartine profesorului australian Peter Henning, care a dezvaluit mecanismul de actionare a unui nou preparat, capabil sa revolutioneze lupta impotriva afectiunilor canceroase.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune „9News”, profesorul Henning de la Universitatea New Wayne din Sidney a explicat ca noul preparat actioneaza asupra proteinei tropomyosin, care raspunde de arhitectura celulara, in timp ce medicamentele utilizate in prezent distrug alta proteina similara – actina.

„Problema este ca actina, care se regaseste in culelele afectate de cancer, nu difera, practic, cu nimic de actina din celulele muschilor cardiaci”, a continuat expertul australian. „In timp ce noi am descoperit ca in celulele canceroase tropomyosina are cu totul alte caracteristici, comparativ cu tropomyosina din celulele sanatoate ale organismului”.

„Preparatul nostru determina distrugerea carcasei celulei canceroase, proces care decurge relativ repede”, si-a continuat relatarea profesorul Henning, precizand ca, in acest proces, celulele sanatoase raman intacte. Potrivit spuselor sale, experimentele efectuate au demonstrat ca medicamentul actioneaza impotriva tuturor tipurilor de tumori canceroase. „Nimeni nu a reusit pana acum sa creeze un asemenea medicament”.

Henning a relatat ca, initial, cercetarile s-au derulat cu ajutorul tehnologiei computerizate. Medicii au modelat aproape 25 de variante ale eventualului preparat, dar numai unul singur s-a dovedit eficient. „In momentul de fata, principala noastra misiune de a trece, la sfarsitul anului viitor, la testarea medicamentului pe bolnavii de neuroblastom (o forma de cancer la copii, greu vindecabil)”, a aratat omul de stiinta.

Rezultatele experimentele efectuate de medicii din Sidney sub indrumarea profesorului Henning au fost publicate in revista Cancer Research.

 

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

cancer , sanatate , medicina , Australia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
4655 locuitori

Ţarigrad este un sat şi comună din raionul Drochia. Ţarigrad este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la 4 km de orașul Drochia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4655 de oameni. Satul Ţarigrad a fost atestat documentar pentru prima dată la 27 iulie 1795 sub denumirea de Corbu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.