Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 martie 2016, 14:15 views 6023
Tîrgul de Cariere: Ce te așteaptă la ediția de la Chișinău?
04 martie 2016, 14:15 views 6023

Tîrgul de Cariere: Ce te așteaptă la ediția de la Chișinău?

Târgul de Cariere împlinește zece ani de activitate. De când a fost creat în 2006, a reușit să organizeze 115 evenimente și zeci de workshopuri.

Datorită activității fructuoase, Târgul de Cariere a reușit să colaboreze cu 200 de companii care în timp i-au devenit prieteni apropiați și întâlnește mii de candidați în fiecare an.

La vârsta de zece ani, Târgul de Cariere (TdC) este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, iar 94% dintre companiile care au participat la evenimentele organizate de ei recomandă TdC ca soluție de recrutare și employer branding.

Totodată, Târgul de Cariere (TdC pentru prieteni) a călătorit în Republica Moldova unde a reușit să aducă viziunea evenimentului în Chișinău și în Bălți.

Cu această ocazie, Târgul de Cariere Moldova invită pe 18 și 19 martie, între orele 10:00 și 16:00 în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară, str. Tighina 47, peste 3000 de candidați și peste 30 de companii care vor să recruteze un personal eficient.

Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Târgul de cariere se adresează tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă profesională, dar și companiilor care vor să recruteze un personal eficient.

Menționăm că participarea la eveniment este liberă și gratuită. Dacă sunteți interesat de eveniment puteți contacta mangerul de proiect Eugeniu Gîrlă la numelere (+373) 694 101 63 și (+373) 786 500 65, sau accesați pagina de Facebook.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

tirg , carieră , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1784 locuitori

Unțești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Unțești este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Unțești a fost menționat documentar în anul 1883.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.