Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 octombrie 2019, 11:00 views 4142
Momentul în care Porsche-ul a lovit în viteză troleibuzul (Video)
03 octombrie 2019, 11:00 views 4142

Momentul în care Porsche-ul a lovit în viteză troleibuzul (Video)

Pro TV a intrat în posesia unor imagini în care a fost surprins momentul cumplitului accident. Astfel, se vede troleibuzul care este lovit de Porsche și care, în urmă impactului, este proiectat pe trotuar.

În urmă impactului, două persoane au murit și 24 au fost răniți. La față locului au ajuns zece ambulanțe, dar și pompierii, care au descarcerat victimele. Prima versiune a poliției este că vinovată ar fi șoferița din autoturism, care ar fi trecut pe roșu, cu viteză excesivă. Cel care a murit era pasagerul din dreapta ei, iar în seara accidentului, la spital s-a stins un pasager din troleibuz.

Totul s-a întîmplat în jurul orei 14, pe stradă Alba Iulia din capitală. Martorii spun că Porsche-ul venea de pe stradă Onisifor Ghibu și era condus cu viteză mare. Șoferița nu ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului și s-a izbit cu mașină de un troleibuz de pe ruta numărul 21, care circula regulamentar.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

troleibuz , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
793 locuitori

Zorile este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zorile, Inculeţ și Ocniţa-Ţărani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 793 de oameni. Satul Zorile a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.