Camerzan Anatolie

Anatolie Camerzan ‒ operator de sunete.

Născut la 24 decembrie 1933 în comuna Hîrtopul Mare, raionul Criuleni, Moldova. A absolvit Institutul de Inginerie Cinematografică din Kiev, Facultatea Inginer de Sunet. A activat la studioul „Moldova-film" pe parcursul anilor 1963-1983 la sonorizarea filmelor artistice şi documentare.

Filmografia:

Filme artistice:

„Aşteptaţi-ne-n zori", 1963,

„Ultima noapte în rai", 1964,

„Gustul pîinii", 1966,

„Riscul", 1970,

„Casa pentru Serafim", 1973,

„Tacitul", 1973,

„Toate probele sînt contra lui", 1974,

„Întîlnirea cu Paganini", 1979,

„Ecoul", 1979,

„Agentul serviciului secret", 1979,

„Bună ziua, am sosit", 1979,

„La porţile satanei", 1980,

„Greşeala lui Tony Wendis", 1981, 2 episoade.

Documentare:

„Grija pentru om", 1978,

„Rîbnicenii", 1978,

„Surorile", 1979,

„Omul la intersecţie", 1979,

„Cu ochii pictorului" şi zeci de filme sociale.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.