Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 noiembrie 2014, 10:09 Diaspora moldovenească views 10562
Accident în România. Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în prăpastie
Foto: ziarulevenimentului.ro
06 noiembrie 2014, 10:09 Diaspora moldovenească views 10562

Accident în România. Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în prăpastie

Grav accident s-a produs la Poiana Teiului în România. Un microbuz care venea din Italia și se deplasa către Republica Moldova a căzut într-o prăpastie, oprindu-se la 10 m față de nivelul șoselei, notează ziarulevenimentului.ro.

„În timp ce un tînăr de 32 de ani conducea un microbuz pe direcția Grințies Poiana Largului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum autovehiculul a fost scăpat de sub control, a rupt un parapet de protecție și a căzut la 10 m într-o rîpă", a spus Elena Bulgărea, purtător de cuvînt la IPJ Neamț.

În urma accidentului s-au înregistrat 7 victime din cei 9 pasageri ai microbuzului. Din fericire autovehiculul a căzut pe roți astfel că pasagerii s-au ales doar cu răni ușoare. Cu toții au fost transportați la Spitalul din Târgu Neamț.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

accident , Romania , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1 locuitor

Dărcăuţii Noi este un cătun din cadrul comunei Dărcăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, în cătun locuia o singură persoană. Cătunul Dărcăuţii Noi a fost înființat în anul 1948.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.