11 june 2014, 10:09 Moldovan Diaspora views 10587
Accident în România. Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în prăpastie
Photo: ziarulevenimentului.ro
11 june 2014, 10:09 Moldovan Diaspora views 10587

Accident în România. Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în prăpastie

Grav accident s-a produs la Poiana Teiului în România. Un microbuz care venea din Italia și se deplasa către Republica Moldova a căzut într-o prăpastie, oprindu-se la 10 m față de nivelul șoselei, notează ziarulevenimentului.ro.

„În timp ce un tînăr de 32 de ani conducea un microbuz pe direcția Grințies Poiana Largului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum autovehiculul a fost scăpat de sub control, a rupt un parapet de protecție și a căzut la 10 m într-o rîpă", a spus Elena Bulgărea, purtător de cuvînt la IPJ Neamț.

În urma accidentului s-au înregistrat 7 victime din cei 9 pasageri ai microbuzului. Din fericire autovehiculul a căzut pe roți astfel că pasagerii s-au ales doar cu răni ușoare. Cu toții au fost transportați la Spitalul din Târgu Neamț.

Source: unimedia.info

Keywords:

accident , Romania , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1020 locuitori

Colosova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crasnaia Besarabia, Pobeda și Colosova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Grigoriopol și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Colosova alcătuia 1020 de oameni în anul 2000. Satul Colosova a fost întemeiat în anul 1809 cu denumirea Bergdorf.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.