22 march 2023, 15:00 Moldovan reality views 2062
În curînd ar putea fi lansată o nouă cursă aerienă
22 march 2023, 15:00 Moldovan reality views 2062

În curînd ar putea fi lansată o nouă cursă aerienă

Posibilitățile de intensificare a relațiilor bilaterale au fost discutate în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, Meshaal Mohammed Al-Kubaisi.

În contextul semnării recente a Acordului privind liberalizarea regimului de vize între țările noastre, a fost reiterată propunerea lansării unei curse aeriene directe Doha-Chișinău.

Șeful Executivului s-a arătat interesat de preluarea experienței qatariene în domeniul aviației civile, inclusiv prin deschiderea unei școli de formare a piloților în Republica Moldova.

Premierul Dorin Recean s-a mai referit la intensificarea cooperării comercial-economice, în domeniul agroalimentar și al energiei, precum şi la atragerea investițiilor în țara noastră.

Source: noi.md

Keywords:

Qatar , cursă aeriană

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.