15 april 2024, 17:30 Sport views 826
Alexandr Romanov se întoarce la UFC. Cînd are loc meciul său și cine este adversarul său
15 april 2024, 17:30 Sport views 826

Alexandr Romanov se întoarce la UFC. Cînd are loc meciul său și cine este adversarul său

Titratul UFC la categoria grea, Alexandr Romanov, supranumit King Kong, revine în Ultimate Fighting Championship după o pauză de un an.

El va boxa următorul meci pe 1 iunie la Newark (New Jersey, SUA), la UFC 302, unde îl va înfrunta pe puternicul brazilian Jailton Almeida.

De remarcat că Alexandr Romanov a avut ultimul său meci în luna iulie a anului trecut, unde l-a învins prin decizie unanimă pe bulgarul Blagoy Ivanov.
În ceea ce-l privește pe Almeida, acesta a avut precedenta sa luptă în luna martie a acestui an și a suferit o înfrîngere prin KO în repriza a doua în fața lui Curtis Blaydes, întrerupînd seria de cincisprezece victorii consecutive.

Alexandr Romanov a disputat 19 meciuri în MMA și a cîștigat 17. În contul lui Jailton Almeida se află 20 de victorii în 23 de lupte.

De notat că anterior, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost realizat filmul documentar "Alexandr Romanov: drumul spre victorie", al cărui autor a fost producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahurski.

Discuțiile cu Alexandr, sesiunile de antrenament, interviurile cu antrenorii și membrii familiei sale din film dezvăluie felul în care un băiat simplu din Comrat este pe cale să devină campion în cea mai prestigioasă organizație MMA din lume.

Videoclipul poate fi vizionat făcînd clic aici.

Source: noi.md

Keywords:

Alexandr Romanov , UFC , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1084 locuitori

Chircăieştii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baurci și Chircăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 46 km de orașul Căușeni și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1084 de oameni. Satul Chircăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1906.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.